XKCON Oxigen Concentration Monitor Date Alarmă de anomalie

În aer, fracția de volum normală a conținutului de oxigen este de aproximativ 20,9%, dar atunci când conținutul de oxigen scade sub această valoare, poate duce la hipoxie.

În general, poate apărea hipoxie ușoară atunci când conținutul de oxigen scade sub 19,5%;Hipoxia moderată se poate întâmpla atunci când este sub 18%;iar hipoxia severă apare de obicei atunci când nivelul scade sub 12%.Hipoxia poate afecta mai multe sisteme și organe din corpul uman și poate fi chiar fatală.

În medii sigilate, cum ar fi tunelurile de utilitate subterană, pentru a asigura siguranța spațiului subteran și interiorul tunelurilor, este crucial să instalați monitoare de concentrație de oxigen pentru monitorizare în timp real pentru a preveni hipoxia.

Dezvoltat de Jinan Xiangkong Automation Equipment Co., Ltd., Monitorul de concentrație online fixat de oxigen XKCON funcționează pe principiul detectării electrochimice a gazelor, permițând monitorizarea mediului pe termen lung a nivelului de oxigen.

Caracteristicile cheie ale monitorului de concentrație online fixat de oxigen XKCON includ:

Proiectare intrinsecă a circuitului sigur pentru fiabilitate și siguranță;

Utilizarea senzorilor originali de oxigen importat pentru răspuns sensibil, precizie ridicată și capacitate anti-interferență puternică;

Compensarea temperaturii complete încorporate, sporind exactitatea și stabilitatea produsului;

Carcasă rezistentă la explozie turnată din aluminiu pentru o funcționare sigură;

Nivel de certificare rezistent la explozie a exd IICT6 GB/Ex TD A21 IP66 T80 ℃;

Gradul de protecție a IP66.

În interiorul tunelurilor de utilitate subterane, monitoarele de concentrație de oxigen XKCON sunt montate pe perete și fixate pe pereți.Semnalele de monitorizare sunt dirijate de la punctele de monitorizare la suprafață prin comunicare, apoi transmise către centrul de supraveghere la distanță al tunelului de utilități subterane prin semnale de 4-20mA sau semnale RS485.



Centrul de supraveghere la distanță al tunelului de utilitate subterană actualizează automat afișajele online, stochează date și analizează datele prin intermediul software -ului de gestionare cuprinzătoare.În cazul anomaliilor datelor, sistemul declanșează automat alarme audibile și vizuale, notificând prompt personalul relevant, în timp ce activează simultan ventilațiile de ventilație.Această acțiune preventivă elimină pericolele potențiale la începutul lor, evitând pierderi economice semnificative.

Aplicarea monitoarelor de concentrație online fixă de oxigen XKCON în tunelurile de utilitate subterane contribuie la gestionarea îmbunătățită a acestor spații și reduce apariția incidentelor hipoxice.

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADĂUGA: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.