ARIAT este înregistrată în ISO9001: 2008. Am obținut înregistrarea ISO9001 în iulie 2010. În urma înregistrării demonstrăm clienților noștri că managementul de top se angajează să ofere clienților componente originale cu cel mai mic risc de contrafacere. ARIAT poate oferi trasabilitate asupra componentelor comerciale vândute.

Politica de calitate

ARIAT se angajează să satisfacă și să surprindă clienții prin excelența serviciilor noastre de client, acuratețea comenzii și livrarea la timp. Acest lucru se realizează prin angajamentul nostru de a îmbunătăți continuu procesele, serviciile și produsele noastre.

Testarea suportului de laborator

ARIAT va asigura ca toate functiile nu prezinta probleme inainte de expediere. Toate piesele se vor despărți în departamentul QC, putem furniza tehnologie de testare a profesiei. Includeți testarea funcțiilor, inspecția vizuală, inspecțiile cu raze X, testarea lipabilității și verificarea ștergerii acetonului. Garantarea tuturor componentelor nu prezintă probleme cu cel mai mic risc pentru client.

Vă rugăm să trimiteți întrebările dvs. cu privire la calitate sau solicitați acțiuni corective la calitate. Orice întrebări legate de sistemul nostru de management al calității ne puteți contacta. Email: Info@ariat-tech.com

Funcții de testare

Toate funcțiile și parametrii testați, denumiți test complet, în conformitate cu specificațiile inițiale, notele de aplicație sau site-ul aplicației client, funcționalitatea completă a dispozitivelor testate, inclusiv parametrii DC ai testului, dar nu include caracteristica parametrilor AC analiza și verificarea părții din testul non-bulk limitele parametrilor.

Inspectie vizuala

Utilizarea microscopului stereoscopic, apariția componentelor pentru observarea 360 ° în întregime. Obiectivul statutului de observație include ambalarea produselor; tipul chipului, data, lot; starea de imprimare și ambalare; aranjament pin, coplanar cu placarea cazului și așa mai departe.

Inspecția vizuală poate înțelege rapid cerința de a satisface cerințele externe ale producătorilor de mărci originale, ale standardelor antistatice și de umiditate și dacă sunt utilizate sau renovate.

Inspecții cu raze X

Inspecția cu raze X, traversarea componentelor în cadrul observării totale 360 ​​°, pentru a determina structura internă a componentelor aflate în starea de testare și de conectare a pachetelor, puteți vedea că un număr mare de eșantioane testate sunt identice sau un amestec (Mixed-Up) apar problemele; în plus, au caietul de sarcini (foaie de date) reciprocă decât să înțeleagă corectitudinea eșantionului supus încercării. Starea conexiunii pachetului de testare, pentru a afla despre conectivitatea cipului și a pachetelor între pini, este normal, pentru a exclude cheia și conexiunea deschisă scurtcircuitată.

Controlul ștergerii acetonului

Cheia privată a suprafeței dispozitivului pentru tipărirea textului și a pictogramelor, ștergerea acetonului cu reactiv și reîncărcarea cernelei inferioare poate fi ușor șters.

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADĂUGA: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.