ARIAT TECH a fost alcătuit din personalul care poate oferi clienților produse și servicii de cea mai bună calitate. Cu sisteme puternice de aprovizionare și manageri experimentați, compania noastră a stabilit relații de cooperare pe termen lung și stabile cu mulți producători și agenți, suntem capabili să vă oferim garanția tehnologică superioară și un serviciu considerabil.

Principalele avantaje ale brandului companiei noastre sunt: ​​ALTERA, Broadcom, MAXIM, ATMEL, CYPRESS, VISHAY / IR, NXP, Diodes, INFINEON, NS, TOSHIBA, Lattice, Cypress, PMC, Intersil, IDTI, IXYS, Fujitsu, SEMICRON, EUPEC , MITSUBISHI, POWEREX etc. Produsele sunt utilizate pe scară largă în domeniul comunicațiilor, industriale, militare, calculatoare și dispozitive de interfață, electronice de consum. Suntem distribuitori de componente electronice IC chips-uri & Module IGBT.

De la înființarea companiei, am creat imaginea bună a întreprinderii prin serviciile de înaltă calitate profesionale și excelente din societate. Prin urmare, am câștigat diferitele sectoare ale societății și masele de încredere și de laude ale clienților.

Compania noastra a fost întotdeauna la principiul "continuu de a dezvolta și exercitarea de excelență" ca filosofia de afaceri Ariat, și de a oferi clienților cu produse satisfăcătoare și servicii sincere. Continuă să se dezvolte, pentru a oferi clienților mai multe și mai bune produse; Exercitarea excelenței, extinderea afacerii pentru obiectivele de management ale companiei și crearea imaginii de primă clasă a mărcii. "Dorește un oaspete cu adevărat de bază, cu serviciul de bază" este scopul de management, oferind clienților noștri cele mai eficiente produse rentabile și serviciul de cea mai bună calitate este promisiunea noastră veșnică.

Toată compania noastră își asociază în mod recunoscător și exprimă aprecierea noastră pentru îndrumarea înflăcărată a încurajării dvs., să lucrăm împreună pentru a stabili o cooperare sinceră dincolo de relațiile comerciale. Nu vom opri ritmul progresului!

De ce să ne alegeți? Și ce putem face pentru tine?

Dacă aveți orice solicitare sau sunteți greu de găsit, vă rugăm să ne contactați cu promptitudine, vă vom servi cu inima. E-mail: Info@Ariat-Tech.com

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADĂUGA: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.