Executivi de stocare Toshiba: producătorii de memorie chinezi nu sunt ușor de prins în doi sau trei ani

30 septembrie, conform rapoartelor mass-media străine, al doilea cel mai mare producător de cipuri de memorie flash NAND din lume executivi de stocare Toshiba: producătorii de memorie chinezi prinși în doi sau trei ani nu este ușor (Toshiba Memory) că situația de aprovizionare a pieței s-a încheiat, înainte de aprovizionarea excesivă. a stors marja de profit până la cel mai scăzut nivel în 10 ani.

Liu Maozhi, directorul tehnologiei de stocare de la Toshiba, a declarat într-un interviu la Summit-ul din China pentru Memoria Flash din 2019 de la Shenzhen: „Pentru nou-veniți, nu este ușor să fii în pas în ultimii doi sau trei ani.”

Compania se așteaptă ca oferta excesivă pe piața NAND să se ușureze, iar dimensiunea actuală a pieței este de 406 miliarde de dolari.

În schimb, Changjiang Storage a investit 24 de miliarde de dolari în proiecte NAND, iar proiectul va fi preconizat să intre în producție până la sfârșitul anului 2019. Anul trecut, a fost raportat că Apple, cel mai mare cumpărător de blitz din lume, a efectuat un sondaj pe Yangtze River Storage pentru a evalua statutul său de furnizor potențial.

"Nu stiu ce se va intampla in patru sau cinci ani", a spus Liu Maozhi. „Companiile chineze vor avea un avantaj pe piața mondială în viitor. Dar Toshiba Storage va investi, de asemenea, pentru a ne asigura că putem concura mult timp. ”

În iunie a acestui an, Toshiba Storage l-a vândut unui consorțiu condus de firma Bain Capital de capital privat din SUA pentru 18 miliarde de dolari. Compania consideră că piața se va îmbunătăți înainte de sfârșitul acestui an și se așteaptă ca recuperarea să continue până în 2020.

„Declinul prețurilor se va opri”, a declarat directorul general de marketing Toshikazu Takahashi. "Din al patrulea trimestru al acestui an și până anul viitor, piața va fi mai echilibrată."

Acest lucru se datorează în principal faptului că piața chineză este cea mai rapidă piață de cipuri de memorie în creștere din lume. Takahashi Junhe a mai spus că cererea din ce în ce mai mare de cipuri pentru dispozitive 5G de generație viitoare și servere pentru centre de date, precum și tranziția computerelor personale de la hard disk-uri la unități de stare solidă flash vor avea un impact pozitiv.

În același timp, companiile chineze au devenit furnizori NAND în virtutea propriei forțe. Mark Li, analist la Bernstein Research, a declarat: "China are ambiția de a conduce dezvoltarea industriei sale de cipuri de memorie. Cel mai mare concurent pe piața chineză este stocarea râului Yangtze." "În opinia noastră, este singura companie care are o istorie bună în domeniul proprietății intelectuale și este cel mai probabil să aibă un impact. Dar mai este mult de parcurs pentru a fi la curent."

Toshiba nu este singura companie care crede că piața urmează să se redreseze. Multe companii, inclusiv Western Digital și Micron Technology, sunt optimiste cu privire la viitor.

Depozitarea Toshiba va fi redenumită începând cu 1 octombrie, când compania sa mamă Toshiba va fi anulată.

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADĂUGA: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.