Samsung Electronics a bătut Intel și a câștigat campionul „ISSCC” al Olimpiadei la cip

Printre cele mai mari societăți internaționale cunoscute sub numele de „cip olimpiadele”, Samsung Electronics a învins Intel și a recâștigat campionatul. Analiza mass-media coreeană, acesta este rezultatul încurajării conducerii Samsung de a dezvolta tehnologie cu semiconductor.

Potrivit presei coreene „Money Today”, raportate în data de 15, 16 - 20 februarie, Simpozionul International Solid State Circuits Symposium (ISSCC), Samsung Electronics va fi selectat 13 lucrări, câștigând primul din lume.

Comparativ cu numărul de lucrări selectate în acest an (7), numărul anului viitor este aproape dublu față de anul curent. Pe ISSCC 2019, Intel a câștigat primul loc, Samsung Electronics s-a oprit doar pe locul 5, iar în comparație cu ISSCC din anul precedent 2018, multe dintre ele au regresat, când Samsung Electronics și Institutul Coreean de Știință și Tehnologie (KAIST) au legat pentru campionat.

ISSCC este cea mai autoritară societate din domeniul sistemelor de circuite integrate cu semiconductor și integrarea sistemului. Anul viitor, ISSCC 2020 va reuni peste 3.000 de cercetători și cercetători din întreaga lume pentru a face schimb de rezultate ale cercetării și pentru a explora viitoarea industrie și tehnologie a semiconductorilor.

În spatele acestor realizări, Samsung Electronics a depus mult efort în ea. „Money Today” a subliniat că șeful departamentului Samsung Electronics (divizia de semiconductori) Jin Jinnan și alți înalți funcționari au solicitat în mod special ca divizia de memorie, LSI de sistem și diviziile de turnătorie să participe la eveniment. Pe de altă parte, Jin Jinan va acorda, în mod regulat, premii pentru autorii de revizuire și va încuraja activ personalul să efectueze cercetări. Se crede că acesta este unul dintre motivele creșterii hârtiilor electronice Samsung.

Potrivit unor persoane relevante din industria semiconductorilor, ISSCC nu numai că are certificare globală, dar are și un efect publicitar bun. Întreprinderile vor dori în mod natural să utilizeze această resursă.

În general, companiile cu semiconductor vor lansa noi tehnologii în ISSCC înainte de a comercializa noi tehnologii și vor lansa produse în șase luni până la un an. De exemplu, soluția de modem 5G Samsung „Exynos RF (Radio Frecvență) 550, Exynos SM (Supply Modulator), lansată în aprilie a acestui an, a fost comercializată după ce a fost selectată ca o hârtie excelentă de către ISSCC.

Analiza a subliniat că, în aprilie a acestui an, vicepreședintele Samsung Electronics Li Zaijun a publicat programul „Semiconductor 2030”, care are ca scop să devină compania numărul unu mondial în domeniul semiconductorilor până în 2030, ceea ce a afectat și rezultatele acestei lucrări. . Conform surselor din industrie, Samsung Electronics a prezentat multe lucrări în acest an pentru a consolida rezistența semiconductorilor din sistem și a selectat lucrări excelente în multe domenii.

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADĂUGA: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.