Președinte Qualcomm: accelerează dezvoltarea soluției de modem iPhone 5G pentru Apple

Potrivit Yingheng.com, președintele Qualcomm, Cristiano Amon, a declarat miercuri (4) că Qualcomm se angajează să dezvolte soluții de cipuri de modem 5G pentru iPhone iPhone. Este prima dată când cele două companii au ajuns la o soluționare în aprilie a acestui an. Proiect major.

Anmeng a spus miercuri la Summit-ul tehnologic Snapdragon de la Qualcomm: "În cooperare cu Apple, prioritatea principală a Qualcomm este de a ajuta Apple să lanseze telefoanele (5G). Aceasta este o prioritate."

La jumătatea lunii aprilie a acestui an, Qualcomm și Apple au anunțat o „reconciliere a secolului”, punând capăt războiului de brevete care a fost implicat în litigii de mai mulți ani și au semnat un acord de cipuri de mai mulți ani.

Piața se așteaptă ca noile iPhone-uri Apple din 2020 să folosească modem-uri Qualcomm 5G și componente dezvoltate de Apple, dar este posibil să nu utilizeze sisteme Qualcomm RF (frecvență radio).

Anmun a spus că Qualcomm și (Apple) au un acord de cip pe mai mulți ani. Nu un an sau doi, un acord pe mai mulți ani pentru modemurile Snapdragon. De asemenea, el a afirmat răspicat: "Nu am stabilit nicio așteptare în RF, mai ales că am fost implicați cu întârziere. Dar cred că am lucrat împreună pentru a realiza cât mai multă muncă posibil, astfel încât să putem lansa (Apple) 5G așa cum a fost planificat. Telefon mobil. "

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADĂUGA: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.