Panoul OLED se desparte anul viitor, Novatek va ocupa ferm poziția de lider pe piața TDDI

Pe 11 decembrie, conform raportului China Times Electronic News, cel mai recent raport de cercetare al investițiilor străine japoneze a subliniat că Novatek va continua să ocupe poziția de lider pe piața TDDI anul viitor, în special tabăra OLED care nu este Samsung.

Odată cu accelerarea comercializării 5G, principalii producători de branduri de telefoane mobile vor lansa anul viitor cele mai noi telefoane mobile 5G, iar majoritatea sunt modele emblematice. Panourile OLED se maturizează cu tehnologia de recunoaștere a amprentelor pe ecran complet și sub ecran, ceea ce face prima alegere pentru modelele emblematice. Panourile OLED vor avea loc un val de erupții anul viitor.

Investitorii străini japonezi au spus că, pe măsură ce panourile OLED devin fierbinți anul viitor, poziția Novatek pe piața TDDI va fi mai stabilă și are posibilitatea de a ocupa o poziție dominantă în tabăra OLED care nu este Samsung. În plus, datorită cererii de reîncărcare a Jocurilor Olimpice de la Tokyo care se apropie, LDDI (driver de panou de dimensiuni mari IC) s-a redresat și de jos.

Conform sondajului, UMC utilizează toate capacitățile de producție de 55/65 nm și 80/90 nm pentru a produce TDDI, ceea ce confirmă, de asemenea, recuperarea pieței TDDI. Întrucât Novatek este cel mai mare client TDDI al UMC, Novatek va avea un avantaj în capacitatea de plafon anul viitor. În plus, UMC a majorat prețurile TDDI ale tuturor clienților, cu excepția Novatek. Prin urmare, UMC nu exclude extinderea mai multor companii, cum ar fi DDIC OLED de 28 nm, astfel încât este de așteptat ca presiunea actuală de stabilire a prețurilor TDDI să fie limitată.

În cel de-al treilea trimestru al acestui an, veniturile lui Novatek au fost de 16.594 miliarde de yuani (TWD, aceeași mai jos), ceea ce este în conformitate cu standardul financiar ridicat al companiei, de la 16,11 miliarde la 16,7 miliarde de yuani, și a stabilit un nou record. Venitul consolidat cumulativ din ianuarie până în septembrie a fost de 47.846 miliarde de yuani, un nivel record pentru aceeași perioadă a anului precedent.

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADĂUGA: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.