Intel lansează cel mai recent procesor de rețea neuronală și unitate de procesare a viziunii de generație următoare

Conform Phoenix Network Technology, Intel a anunțat astăzi Nervana Neural Network Processor (NNP) și următoarea generație Intel Movidius Myriad Visual Processing Unit (VPU) de la Beijing.

Julie Choi, vicepreședinte al unității de afaceri pentru inteligență artificială Intel și director general al platformei de inteligență artificială și cercetare de piață Intel, a declarat: "Intel se concentrează pe cele trei aspecte ale hardware-ului, software-ului și cooperării ecologice ale inteligenței artificiale. Această activitate va genera mai mult decât 3,5 miliarde de dolari americani în 2019. Venituri. "

Nervana NNP este primul cip ASIC dedicat pentru învățare profundă complexă pentru clienții din cloud și centre de date, cu scalabilitate și eficiență ridicate. Se ajunge la un echilibru între calcul, comunicare și memorie. Fie că este un cluster la scară mică sau cel mai mare supercomputer Pod, acesta poate fi extins aproape liniar și cu o eficiență ridicată.

Procesorul de inferență al rețelei neuronale Intel Nervana (Intel Nervana NNP-I) are, de asemenea, avantajele unor performanțe ridicate și costuri reduse, iar factorul său de formă flexibil este potrivit pentru rularea inferenței multimod de intensitate ridicată la scară reală. În același timp, Intel a lansat recent și noua generație Intel Movidius Myriad Visual Processing Unit (VPU).

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADĂUGA: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.