AMD lansează versiunea de testare a mașinii virtuale N2D bazată pe procesoare Xiaolong din a doua generație pe motorul de calcul Google

AMD (NASDAQ: AMD) și Google Cloud au anunțat astăzi lansarea unei versiuni de testare a mașinii virtuale N2D pe Google Compute Engine utilizând procesorul AMD EPYC din a doua generație. Familia de mașini virtuale N2D este o alegere excelentă pentru clienții care rulează aplicații cu scop general și sarcini de lucru performante, care necesită calcul și memorie echilibrată.

Mașinile virtuale N2D sunt concepute pentru a oferi clienților:

· Procesorul AMD EPYC de a doua generație de înaltă performanță oferă clienților o flexibilitate mai mare pentru a alege mașina virtuală optimă pentru a-și satisface sarcinile de muncă și aduce performanța de referință Coremark până la 39% în comparație cu instanțele similare. Se pot realiza economii de până la 13% în comparație cu exemple din seria N.

Opțiunile de configurare a procesorului virtual 128 și 224 care asigură o creștere de până la 70% a lățimii de bandă a memoriei față de mașinile virtuale similare existente în Google Compute Engine pentru sarcini de lucru de înaltă performanță de calcul (HPC) care necesită o lățime de bandă de înaltă memorie.

· Lățime de bandă mai mare și număr de nuclee. Comparativ cu actualul procesor similar de mașini virtuale Google, performanța este îmbunătățită cu 100% la teste de referință multiple, inclusiv Gromacs și NAMD.

Forrest Norrod, vicepreședintele principal al AMD și directorul general al Data Center și Embedded Solutions Group, a declarat: „Furnizorii de cloud cloud și gazdele recunosc expansiunea de bază excelentă, lățimea de bandă imensă a memoriei și reducerea semnificativă a procesoarelor AMC EPYC de a doua generație TCO și record AMD și Google lucrează îndeaproape la aceste mașini virtuale inițiale pentru a se asigura că clienții Google Cloud au o experiență de utilizator performantă și rentabilă în mai multe medii de sarcină de muncă. Vom continua să colaborăm și să oferim în continuare clienților noștri această experiență perfectă anul acesta și nu numai. "

Procesorul AMD EPYC abilitează cloud-ul modern

Procesoarele AMD EPYC acceptă mai mult de 120 de mașini virtuale de la furnizori de cloud și gazde din întreaga lume, oferind clienților finali acces la produse puternice, eficiente din punct de vedere al costurilor și flexibile pentru mașini virtuale.

Versiunea beta a mașinii virtuale N2D de pe platforma Google Cloud a fost furnizată în noi-central1, asia-sud-est1 și europa-vest4, iar mai multe regiuni vor fi lansate succesiv. Puteți citi mai multe despre mașina virtuală pe blogul Google Cloud Platform și accesați Google Cloud Console pentru a începe noua dvs. experiență.

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADĂUGA: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.