Odată cu vânzările puternice de cipuri și transformarea panoului, profitul operațional T2 al Samsung a crescut cu 26,3% trimestrial

La 30 iulie, Samsung Electronics și-a anunțat raportul financiar pentru al doilea trimestru al anului 2020 (aprilie - iunie). Performanța a fost mai bună decât se aștepta, în principal datorită performanței constante a afacerii cu cipuri.

Față de primul trimestru, profitul operațional general a crescut cu 26,3% trimestrial, în timp ce profitul net a crescut cu 13,7% trimestrial, iar veniturile au scăzut cu 4,3% trimestrial.


Samsung a spus că performanțele excepționale din trimestrul doi au fost determinate în principal de departamentul DS. Motivul a fost că epidemia a dus la valul global de telecomunicații, cererea serverului a crescut, iar vânzările de cipuri Samsung au crescut și ele.

Conform rapoartelor MoneyDJ, venitul unic al Diviziei Panoului de Afișare este, de asemenea, un factor important care determină profitul al doilea trimestru al Samsung. Samsung nu a dezvăluit suma exactă a câștigului unic, însă persoanele din interiorul industriei au speculat că valoarea compensației plătite de Apple a fost de până la 950 de milioane USD, deoarece panourile OLED pentru smartphone-urile achiziționate de la Samsung au fost mai mici decât suma convenită.

Departamentul de afișare Samsung a fost în stare de pierdere în primul trimestru, dar a beneficiat de un câștig unic în trimestrul doi și a revenit la rentabilitate.

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADĂUGA: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.