Western Digital a anunțat cel mai recent raport financiar, spunând că memoria a văzut partea de jos

Western Digital (WesternDigital) și-a anunțat cel mai recent raport al sfertului trimestru cu privire la primul, cu venituri de doar 3,6 miliarde de dolari SUA și pierderi nete de 197 de milioane.

Western Digital a raportat că pierderea EPS a fost de 67 de cenți, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, câștigurile pe acțiune de 2,46 dolari SUA, evident că nu sunt bune, dar, în general, încă îndeplinesc așteptările analiștilor. În principal datorită recentelor vânzări lente și întreruperilor de energie în memoria, Western Digital a fost puternic afectat. Dacă nu s-au produs pierderi suplimentare, câștigul pe acțiune a fost în continuare de 17 centi.

Western Digital prognozează în prezent venituri anuale de 16,57 miliarde de dolari și o pierdere de 754 de milioane de dolari, însă CEO-ul Steve Milligan este destul de optimist în convorbirea conferinței, spunând că piața actuală a memoriei a ajuns în partea de jos și crește un recul. El a subliniat că, în FY 2019, cota de piață a Western Digital în SSD-urile corporative și de consum s-a extins semnificativ și a stabilit avantaje. Și Western Digital îmbunătățește în continuare eficiența operațională și îmbunătățește un portofoliu de produse mai robust.

Western Digital continuă să se concentreze pe segmentul stabil și profitabil al pieței, care este stocarea corporativă. Odată cu cercetarea și dezvoltarea Western Digital de produse cu o capacitate de până la 14TB hard disk-uri care au devenit mainstream și răspund la o gamă largă de nevoi, continuăm să menținem puterea pieței cu avantaje tehnologice de vârf. Și dacă livrările de consum SSDexabytes se dublează, cele mai noi produse NVMe vor obține, de asemenea, o creștere pe scară largă în noul sezon.

În cadrul reuniunii, a fost menționat, de asemenea, că Western Digital a anunțat că va forma un acord formal cu Toshiba Memory (acum cunoscut sub numele de Kioxia) pentru a investi împreună în fabrica K1 din Prefectura Iwate, Japonia, ca răspuns la cererea din ce în ce mai mare de centre de date , smartphone-uri și produse 3D NANDFlash pentru sisteme cu autovehicule. Viitorul va face progrese mari în reducerea costurilor de exploatare.

În prezent, viziunea Western Digital asupra pieței de memorie este similară cu cea a Micron. În ciuda performanțelor slabe ale raportului de câștiguri din acest trimestru, prețul acțiunilor a crescut cu peste 3% după încheierea sesiunii, după ce CEO-ul a explicat și a promis că operațiunile financiare ale Western Digital în 2020 se vor îmbunătăți semnificativ.

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADĂUGA: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.