Sub ușa lui Botong, adaugă încă o bătălie! 10,7 miliarde de dolari au câștigat oficial activitatea corporativă a Symantec

După ce piața bursieră americană s-a închis joi, Broadcom a anunțat oficial achiziția activității corporative Symantec pentru 10,7 miliarde USD în numerar.

Se raportează că, după anunț, acțiunile Broadcom au crescut cu 1% în tranzacționarea după ore; Stocurile Symantec au fost suspendate după închidere, dar au crescut cu 5% la reluarea tranzacțiilor în câteva ore.

Broadcom face achiziții de mulți ani. Compania a încercat să cumpere producătorul de cipuri Qualcomm pentru peste 100 de miliarde de dolari, dar s-a încheiat cu un eșec, deoarece președintele american Trump a intervenit și a blocat acordul. După aceea, Broadcom a achiziționat compania de software CA Technology pentru aproape 19 miliarde de dolari. Acordul cu CA Technology a ajutat Broadcom să realizeze diversificarea afacerilor.

Achiziția este cel de-al doilea mare pariu pe software după ce Broadcom a achiziționat CA Technology.

Broadcom a declarat că achiziția va genera 2 miliarde de dolari în venituri continue și este de așteptat să obțină peste 1 miliard de dolari în sinergii de costuri de exploatare în cele 12 luni de la finalizare.

Symantec a declarat într-o declarație că se așteaptă ca afacerea să fie finalizată până la sfârșitul anului 2019.

De fapt, au apărut zvonuri despre faptul că Broadcom vrea să achiziționeze Symantec. Cu toate acestea, potrivit rapoartelor de la mijlocul lunii iulie, din cauza diferențelor în prețurile tranzacțiilor, achiziția de către Broadcom a negocierilor de tranzacționare ale Symantec a fost încheiată. Înainte ca negocierile să se întrerupă luna trecută, Broadcom discuta despre cumpărarea întregii companii Symantec.

După ce negocierile s-au întrerupt, cele două părți au reluat discuțiile și Broadcom și-a ajustat achiziția de Symantec pentru a se concentra pe achiziționarea afacerii Symantec care servește întreprinderea.

E-mail: Info@ariat-tech.com HK TEL: +00 852-30522540 ADĂUGA: Plat / Rm A17 9 / F, Silvercorp International Turnul 707-713 Nathan Road Mongkok, Hong Kong.