Clasamentul performanței companiei semiconductor al treilea trimestru: Intel s-a clasat pe primul loc, Sony a intrat pe listă pentru prima dată

Potrivit raportului site-ului mynavi, compania de cercetare de piață IHS Markit a anunțat primele zece companii semiconductoare în trimestrul al treilea din 2019 pe 5 decembrie, ora locală, Intel s-a clasat pe primul loc, iar Sony a intrat pe listă pentru prima dată.

Conform datelor publicate de HIS, vânzările totale ale pieței de semiconductori în trimestrul al treilea din 2019 au fost de 111,3 miliarde USD, o scădere de la an la 14,7% și o scădere trimestrială de 15,3%. Piața memoriei în primele trei trimestre ale anului 2019 și anul trecut a scăzut cu 34,4% an de an, o scădere mai mare. Potrivit analiștilor săi, vânzările de memorie vor crește în cel de-al patrulea trimestru al anului 2019. Cu toate acestea, din cauza scăderii puternice a prețurilor de memorie pe tot parcursul anului, recuperarea generală a pieței semiconductorilor nu este ridicată.


În al treilea trimestru, Intel s-a clasat pe primul loc în vânzări de companii cu semiconductor. În trimestrul II, vânzările au crescut cu 16,3%, iar vânzările în sectoarele SSD și memoria au crescut cu 37,2%. Vladimir Galabov, analist principal la IHS Markit, a declarat că Intel a obținut rezultate bune în toate domeniile de afaceri, în special în domeniul de afaceri wireless. „Intel oferă FPGA și ASSP pentru modemuri în dispozitive și stații de bază celulare și beneficiază de cererea din ce în ce mai mare în acest domeniu."

Singura companie japoneză de semiconductor care se află pe listă este Sony. În trimestrul al treilea, vânzările au crescut cu 27,1% an de an și au crescut cu 41,5% față de trimestrul precedent. Top top zece. Datorită tendinței de piață a camerelor de telefonie inteligentă, afacerea senzorilor de imagine CMOS Sony este în plină expansiune, iar Sony se pregătește în prezent să investească pentru a extinde capacitatea de producție. În plus, analiștii săi Markit prezic, de asemenea, că datorită reducerii producției japoneze, chiar dacă industria serviciilor japoneze a crescut ușor în acest an, recuperarea este încă insuficientă, iar rezultatul economic general japonez se va micșora în acest an.

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADĂUGA: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.