Seul Semiconductor: Tehnologia de transfer de masă dezvoltată cu succes pentru micro LED

După ce au apărut toate apelurile, Seoul Semiconductor, care a auzit doar scările sunând în trecut, dar nu a observat progresul MicroLED-ului său, a arătat în sfârșit produsele din seria MicroLED în sala de expoziții CES2020. LEDinside a avut norocul să aibă un interviu exclusiv cu Sam Ryu, vicepreședintele Seul Semiconductor, pentru a discuta despre dezvoltarea actuală a MicroLED în Seul Semiconductor. Vicepreședintele Liu a menționat că, deoarece stilul Seul Semiconductor este foarte conservator și stabil, deși produsele din seria MicroLED au fost dezvoltate cu mulți ani în urmă, președintele său a decis totuși să spere că produsul poate fi produs într-o etapă în care poate fi produs în masă.


De această dată, Seul Semiconductor a arătat mai multe produse care au fost comercializate. Inclusiv 0606, 0404RGBLED, a anunțat că Seoul Semiconductor a intrat oficial în câmpul de afișare LED. În ceea ce privește câmpul MicroLED mai mic, Seul a introdus un pachet RGBLED 200um 0202. În special, dimensiunea cipului de 0202RGBLED a fost redusă la 2 * 3mil. În plus, Seul a expus și pachete RGBLED cu o dimensiune de doar 40um.

Deoarece cipul microLED la nivel de nivel este plasat în pachet și apoi imprimat pe planul de fundal, un proces de transfer special este obligat să obțină producția de masă. Și Seul Semiconductor a dezvoltat cu succes o cantitate uriașă de tehnologie de transfer, care poate transfera MicroLED în orice plan de fundal, fie că este vorba despre un PCB sau un backplane din sticlă. Cu toate acestea, deoarece dimensiunea MicroLED este prea mică, randamentul pieselor proprii ale clienților este posibil să nu fie ridicat. Prin urmare, modelul de operare al Seoul Semiconductor s-a îndepărtat și de accentul său anterior pe vânzarea dispozitivelor cu LED și s-a schimbat în vânzarea de module de sursă de lumină RGBLED către clienți.

Vicepreședintele Tamariagi a menționat că Seul Semiconductor a intrat în stadiul producției de masă comercială în domeniul MicroLED. Prin intermediul filialei sale, SeoulViosys, a reușit să producă în masă cipuri RGBLED color. Seoul Semiconductor are o tehnologie avansată de ambalare și transfer de masă care poate furniza module de placă cu lampă MicroLED. Prin urmare, în viitor, speră să utilizeze avantajele acestei tehnologii pentru a forma alianțe cu sistemele din aval și producătorii de mărci pentru a promova în comun comercializarea afișajelor MicroLED.



E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADĂUGA: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.