Produsele de prelucrare a plafonelor Samsung au fost expuse la defecte, pierderi sau depășesc cu mult miliarde de câștiguri

Potrivit businesskorea, produsele de turnătorie Samsung Electronics au explodat. La începutul acestui an, Samsung a constatat că prima sa generație de produse DRAM de 10 nm (1xnm) avea probleme. De această dată, afacerea de turnătorie a ieșit din pachet, ceea ce ar afecta reputația Samsung.

Aceste produse defecte sunt cauzate de utilizarea echipamentelor contaminate de către linia de wafer de 8 inci a Samsung de la fabrica Koshihiko din Coreea. Un executiv Samsung a recunoscut că a descoperit produse defecte, dar procesul a fost revizuit și se estimează că pierderile sunt în miliarde câștigate.

Cu toate acestea, unii experți au spus că pierderea poate depăși cu mult așteptările Samsung. Persoanele din interiorul industriei au spus că Samsung nu a calculat valoarea exactă a pierderii.

Samsung investește foarte mult în industria de turnătorie și urmează să devină ținta numărul unu mondial în industria semiconductorilor până în 2030. Indiferent de pierderea finală, reputația Samsung va fi puternic lovită.

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADĂUGA: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.