Profitul Samsung al treilea trimestru este mai mic decât jumătate din anul trecut, dar va ieși în jos?

Deși veniturile Samsung Electronics în trimestrul al treilea au fost mai mici decât jumătate din anul trecut, performanța generală a depășit așteptările pieței, pe măsură ce afacerea smartphone-urilor și a display-urilor s-au îmbunătățit.

Samsung Electronics și-a anunțat raportul preliminar de câștig pentru trimestrul al treilea pe 8, cu venituri de 62 de trilioane câștigate și un profit de 7,7 trilioane câștigate. Față de aceeași perioadă a anului trecut, veniturile și profitul au scăzut cu 5,29% și, respectiv, 56,18%, dar au crescut cu 10,46% și, respectiv, cu 16,67% față de trimestrul precedent.

Rezultatele au depășit așteptările pieței. Potrivit presei coreene „Daily Economy”, previziunea medie a veniturilor pentru mai multe companii de valori mobiliare a fost de 61.529 trilioane câștigate, iar profitul a fost de 7.1085 trilioane câștigate. Deși comparativ cu anul trecut, performanța veniturilor nu este atrăgătoare, dar în comparație cu trimestrul precedent, rata de creștere este mai mare de 10%, veniturile și performanța profitului sunt, de asemenea, peste așteptări. Unii analiști cred că Samsung Electronics scapă de scăderea performanței. .

Departamentul de IM (afacerea cu telefoanele mobile) nu a îndeplinit performanțele preconizate în trimestrul precedent, dar în trimestrul al treilea a lansat produse noi, precum seria Galaxy Note10 și Galaxy Fold. Profitul a fost de aproximativ 2 trilioane câștigate, ceea ce a fost mai mare decât sezonul precedent (1,56 trilioane câștigate). Aproximativ 30%.

Pe de altă parte, afacerea de afișare a beneficiat de sezonul de vârf al telefoanelor inteligente, iar vânzările panourilor OLED flexibile utilizate pe ecranele pliabile au crescut, iar veniturile și veniturile sunt de așteptat să crească.

În special, piața inițială se așteaptă ca revenirea Samsung Electronics să fie o industrie a semiconductorilor. În schimb, așteptările pieței în acest domeniu sunt prea mari. În prezent, industria consideră, în general, că activitatea de semiconductor Samsung Electronics nu a revenit la performanțele normale.

După ce a intrat în a doua jumătate a anului 2019, prețurile de memorie flash NAND au început să crească, Samsung a și ajustat rapid inventarul, dar piața DRAM este încă lentă, situația dinainte de sfârșitul anului nu este încă optimistă.

Oameni importanți din industrie au subliniat că performanțele Samsung au depășit așteptările pieței, ceea ce simbolizează, de asemenea, că Samsung a început să părăsească jgheabul, veniturile din trimestrul al patrulea pot fi afectate în afara sezonului și vor înceta să crească, dar este de așteptat să-și recupereze complet anul viitor.

E-mail: Info@ariat-tech.com HK TEL: +00 852-30522540 ADĂUGA: Plat / Rm A17 9 / F, Silvercorp International Turnul 707-713 Nathan Road Mongkok, Hong Kong.