Redus cu 11,9% anual! Anul trecut, achizițiile de producători la nivel mondial de semiconductori au fost de 418.302 miliarde USD

Conform datelor culese de cunoscuta companie de cercetare Gartner, anul trecut achiziția de semiconductori la nivel mondial a fost de 418.302 miliarde de dolari, o scădere anuală de 11,9%.


Se raportează că primii zece cumpărători de semiconductori din lume au redus aproape toate achizițiile de cipuri anul trecut. Xiaomi este singurul producător OEM care crește achizițiile de cipuri. Cheltuielile cu cip au crescut cu 1,4% față de anul precedent, ajungând la 7116 miliarde de dolari. Gigant. Recent a început să-și extindă activ prezența în Europa. Până la al treilea trimestru din 2019, Xiaomi ocupase 10% din piața europeană de telefoane mobile, o creștere de 73% față de anul precedent. Xiaomi va continua să acorde atenție acestei regiuni în acest an, în special concentrându-se pe produse de ultimă generație din industria smartphone-urilor.

În plus, achizițiile de cipuri Huawei au încetinit cu greu în 2019, scăzând cu doar 1,8% la 20,8 miliarde de dolari, deși Huawei a fost adăugată pe lista de entități ale guvernului american, ceea ce a afectat în mare măsură afacerile de telefonie mobilă Huawei din afara Chinei. Mare șoc. Cu toate acestea, Huawei a ocupat cu fermitate locul al treilea în clasamentul cheltuielilor pentru semiconductori, ceea ce a fost același cu anul precedent.



Analistul principal principal al lui Gartner, Masatsune Yamaji, a declarat: "Primii cinci membri nu s-au schimbat în 2019, dar au redus toate cheltuielile cu cipuri în 2019. Principalul motiv este că prețurile memoriei au scăzut brusc. Prețurile memoriei au fost extrem de mari în 2018, iar pentru multe Este o sarcină grea pentru OEM-uri, reprezentând 45% din totalul cheltuielilor cu cipuri. Cu toate acestea, această situație s-a îmbunătățit în 2019. Primele cinci OEM-uri din 2019 vor reduce ponderea cheltuielilor de memorie la 36%, adoptând în același timp un procesor mai bun. iar capacitatea de memorie mai mare crește performanța de calcul a produselor lor. "

În plus, în ultimele săptămâni, epidemia a afectat grav prețul stocului producătorilor de semiconductori și a perturbat planurile Congresului Mondial de Comunicații Mobile (MWC). Cu toate acestea, industria consideră, în general, că, deși această incertitudine are un impact asupra achizițiilor generale din acest an, amploarea ar trebui să se încadreze în intervalul acceptabil, în special producătorii de telefoane mobile vor sprint în totalitate telefoanele mobile 5G în acest an, astfel că cererea generală de achiziții de semiconductori nu va avea fi prea jos.

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADĂUGA: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.