Quantum pentru achiziționarea activității de stocare a obiectelor Western Digital, se așteaptă să fie finalizată până în aprilie

În seara zilei de 4 februarie, US Quantum a anunțat că compania a ajuns la un acord cu Western Digital Corporation, o filială a Western Digital, pentru a achiziționa afacerea de stocare a obiectelor ActiveScale din urmă. Se preconizează că tranzacția va fi finalizată până la 31 martie 2020, sub rezerva condițiilor obișnuite de închidere. Termenii financiari ai tranzacției nu au fost dezvăluiți.

Președintele și CEO-ul Quantum, Jamie Lerner, a declarat că, pe măsură ce activitatea Quantum a revenit la traiectoria de creștere, compania a început să evalueze potențialele achiziții strategice care ar putea îmbogăți matricea de produs a companiei. Programul de stocare a obiectelor ActiveScale se potrivește perfect obiectivelor noastre strategice, concentrării pe piață și portofoliului de produse și tehnologie al companiei. Pe de altă parte, un număr mare de ingineri și oameni de știință au dezvoltat în comun ActiveScale, un software de stocare a obiectelor care conține algoritmi de codificare a ștergerii. Se vor alătura Quantum cu ActiveScale. Sper să putem realiza un traseu tehnic atractiv. , Și, în sfârșit, arată o varietate de soluții noi pe piață. ”Adăugarea acestei linii de produse și talentele conexe a adus un software de stocare a obiectelor și o tehnologie de codare a ștergerii la matricea actuală a produsului Quantum, care a permis, de asemenea, ca Quantum să continue Extinderea pieței de stocare a obiectelor a adăugat un nou impuls. Odată cu adăugarea de noi linii de produse, Quantum va continua să lucreze pentru a menține un ecosistem deschis de stocare a obiectelor terță parte, iar StorNext poate muta cu ușurință datele în orice strat de stocare a obiectelor terțe.

Conform rapoartelor, Quantum a vândut și a susținut linia de produse ActiveScale timp de mai mulți ani și are o experiență vastă de proiect în furnizarea de afaceri de stocare a obiectelor. ActiveScale poate servi mai multe domenii precum mass-media și divertisment, genomică și științe ale vieții, cercetare de conducere autonomă și diverse alte studii științifice: de exemplu, stocarea obiectelor poate fi folosită pentru depozitele de conținut pe termen lung pentru crearea de conținut video, film și televiziune. Un alt exemplu este aplicarea stocării obiectelor în domeniul genomicii și științelor vieții și aplicarea stocării obiectelor în supravegherea video.

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADĂUGA: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.