Promovați demisia executivilor senior subcontractați de Intel și probabilitatea acceptării comenzilor TSMC scade?

Conform rapoartelor mass-media din Taiwan, Intel a anunțat că progresul în cercetare și dezvoltare pe 7 miliarde nu merge bine și poate încredința unei terțe părți de turnătorie. Luni a anunțat o schimbare majoră de personal în departamentul tehnologie. Inginerul șef Murthy Renduchintala va pleca pe 3 august. Analistii consideră că directorii de nivel înalt care au promovat continuu externalizarea Intel pleacă acum, iar probabilitatea comenzii TSMC a scăzut.

Barron`s a raportat pe 28 că analistul Citi Research, Christopher Danely, a publicat un raport de cercetare care a subliniat că Murthy Renduchintala și Jim Keller, un cunoscut arhitect de procesare care a plecat pe 11 iunie din cauza unor factori personali, au promovat cu adevărat puternic încredințarea lui Intel jetoane la generații. fabrică din fabrică. Acum că acești doi oameni au decis să plece, reduce șansa ca TSMC să primească comenzi Intel. Dacă externalizarea OEM sau nu depinde acum de faptul că Intel poate corecta problemele procesului.


În plus, Danely consideră că, dacă Intel poate găsi un talent adecvat pentru a prelua funcția de inginer șef prin această modificare, este de așteptat să crească prețul acțiunilor companiei.

Potrivit unui comunicat de presă emis de Intel pe data de 27, Dr. Ann Kelleher va conduce acum echipa de cercetare și dezvoltare a tehnologiei Intel pentru a se concentra pe procese de 7 nm și 5 nm. Ann Kelleher a fost lider în industria de fabricație Intel înainte. Ea a asigurat operațiuni fără probleme în timpul epidemiei, a crescut capacitatea lanțului de aprovizionare pentru a satisface nevoile clienților și a accelerat extinderea tehnologiei de proces cu 10 nanometri.

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADĂUGA: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.