Optimizați echipamentul TWS! Samsung lansează primul cip integrat de gestionare a energiei din industrie

Potrivit mass-media coreeană Business Korea, Samsung a anunțat astăzi (24) oficial primul chip integrat de gestionare a energiei MUA01 și MUB01, potrivit pentru echipamentele TWS actuale.


După cum știm cu toții, căștile TWS le pot oferi utilizatorilor mai multă libertate de mișcare și o gamă largă de activități zilnice, deoarece nu există cablu. Cu toate acestea, durata de viață a bateriei și forma ridică cerințe la căștile TWS.

Se raportează că cipurile MUA01 și MUB01 sunt proiectate pentru încărcarea casetelor și respectiv căștilor și pot optimiza echipamentele TWS. Samsung integrează mai multe tehnologii interne ale companiei pentru a integra până la 10 componente discrete într-o singură componentă, inclusiv încărcătoarele de comutare și circuitele de descărcare, astfel încât cele două cipuri ocupă mai puțin de jumătate din spațiu în comparație cu produsele alternative dezvoltate anterior. Soluția compactă poate lăsa mai mult spațiu, poate prelungi durata de viață a bateriei căștilor TWS și o poate face mai flexibilă și mai compactă.

De menționat este faptul că MUA01 este, de asemenea, prima soluție din industrie care acceptă atât încărcare wireless, cât și prin cablu pe un cip. Suportă Qi 1.2.4, cel mai recent standard de la Wireless Power Consortium (WPC) și integrează un încărcător de comutare de înaltă eficiență pentru a îmbunătăți eficiența de încărcare cu fir. În plus, MUA01 vine cu o unitate de microcontroler și Flash încorporat, iar firmware-ul său poate fi modificat pentru a accepta alte aplicații.

Raportul afirmă că Shin Dong-ho, vicepreședintele principal al Samsung Electronics al sistemului de marketing integrat în circuite, a declarat: „Căștile TWS oferă utilizatorilor o experiență de ascultare mai bună și extind rapid piața accesoriilor mobile, creând noi oportunități pentru producătorii de dispozitive” Acest Samsung cipul va permite producătorilor o mai mare flexibilitate în proiectarea de noi aplicații. În plus, MUA01 și MUB01 sunt în prezent în producție de volum și vor apărea în căștile Galaxy Buds + TWS lansate recent de Samsung. "

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADĂUGA: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.