MediaTek lansează un transceiver MT37 MACsec PHY de 800GbE de putere foarte scăzută, conceput pentru centrele de date și infrastructura 5G

La 30 iulie 2020, MediaTek a lansat astăzi seria sa de produse de tip transceiver PHY transmițător MT3729 de 800 GBb (port dual 400GbE). Soluțiile acestei serii de produse sunt destinate în principal consumului de energie de mare viteză și ultra-scăzut necesar de centrele de date și aplicațiile de infrastructură 5G Transmiterea datelor și cerințele stricte de securitate. Seria MT3729 este un produs standard (ASSP) bazat pe tehnologia 56D PAM4 SerDes de la MediaTek, care permite furnizorilor de echipamente și servicii de prim nivel să implementeze o transmisie de date sigură, fiabilă și de mare viteză pentru infrastructura de rețea.

Conform rapoartelor industriei, cererea pentru rețele peste 400GbE în centrele de date va înregistra o creștere puternică până la sfârșitul anului 2020 și va atinge peste 25% din transporturile din industrie în 2024. Seria de produse MT3729 este foarte potrivită pentru carduri liniare sau structuri de comutare și poate construiți servere, comutatoare și routere de rețea cu lățime de bandă ultra-mare și viteză ultra-mare, cu legături de date sigure de mare viteză și funcții de marcare de timp de înaltă precizie Protocol-Precision Time Protocol (PTP) de înaltă precizie.

Youjie, director general adjunct senior MediaTek, a declarat: „Seria de produse 800GbE MACsec PHYs MT3729 de primă generație pe care am lansat-o integrează tehnologia SerGes 56G PAM4, care este prima din industrie, care îndeplinește cerințele de mare lățime de bandă, consum de energie foarte scăzut și securitate. a infrastructurii de rețea de generație viitoare. Această serie de produse folosește tehnologia avansată de criptare bazată pe MACsec a industriei pentru a obține o comunicare sigură și, de asemenea, folosește timestamp-uri PTP de înaltă precizie pentru a îmbunătăți precizia de sincronizare cerută de infrastructura de backhaul wireless 5G. "

Seria de produse MT3729 include patru moduri de operare diferite:

Modul Retimer: Tehnologia de îmbunătățire a semnalului încorporată poate extinde distanța de conectare și transmiterea SerDes la echipamentele terminale pentru a obține timbre de timp mai precise.

Modul Cutie de viteze înainte / înapoi (cutie de viteze): acceptă conversia vitezei de biți între legăturile 56G și 28G, permițând comutatoarelor de generație viitoare să se conecteze perfect cu infrastructura existentă.

Modul MUX / DeMUX: MUX nedisruptiv și schimb de difuzare îndeplinesc cerințele de rezervă a rețelei.

Modul MACsec: Acordă IEEE 802.1AE MACsec și realizează o comunicare sigură de la 1 GbE la 400 GbE pe port prin criptarea AES-128 și AES-256.

Seria de produse MT3729 acceptă până la 16 legături bidirecționale PAM4 de 56G, precum și până la 28G NRZ SerDes și 1G SGMII. Pentru a răspunde cerințelor stricte de sincronizare a infrastructurii 5G, produsele din seria MT3729 acceptă IEEE 1588v2 și clasa C de înaltă precizie SyncE, oferind o precizie și flexibilitate mai ridicate într-un format de timbru.

Seria de produse MediaTek MT3729 este acum pe piață, iar primele produse pentru clienți sunt deja în curs de dezvoltare.

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADĂUGA: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.