Media coreeană: SK Hynix Wuxi a înlocuit complet produsele japoneze cu fluorură de hidrogen produsă în China.

Conform „Central Daily News” din Coreea de Sud pe 4, după ce guvernul japonez a restricționat exportul de materiale semiconductoare avansate, cum ar fi fluorură de hidrogen, fotorezistență și polimidă care conține fluor în Coreea, fabrica de semiconductor SK Hynix din Wuxi, China, a fost produs complet în China. Fluorura de hidrogen înlocuiește produsele japoneze.

Raportul a subliniat, de asemenea, că inginerii Samsung Electronics și SK Hynix responsabili de dezvoltarea materialelor efectuează analiza componentelor produselor de testare cu fluor de hidrogen produse în Coreea, iar Samsung Electronics a început să folosească produse alternative. În prezent, se pare că Samsung Electronics și SK Hynix caută o înlocuire mai bună a materialelor de înlocuire a fluorurii de hidrogen de la Nissan decât se aștepta. Se așteaptă ca produsele japoneze să fie complet înlocuite până la sfârșitul anului.

„NocutNews” a mai raportat anterior că părțile interesate din industria coreeană au spus că Samsung Electronics testează activ fluorura de hidrogen și că în curând va obține rezultate bune.

Dacă proiectul de extindere al companiei de materiale interne din Coreea de Sud, fabrica Chungnam Gongju a Soulbrain este finalizat până la sfârșitul acestei luni, așa cum a fost planificat, capacitatea de producție de fluorură de hidrogen produsă în Coreea este de așteptat să se extindă în continuare.

Se raportează că Soulbrain și ENFTECH au purificat fluorura de hidrogen de la Stella și Morita în Japonia, și apoi au fabricat materiale etchant pentru inginerie cu semiconductor și le-au furnizat Samsung. După ce Japonia a restricționat exporturile către Coreea de Sud, aceste companii interne au început să importe fluorură de hidrogen din Taiwan și continent.

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADĂUGA: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.