Media coreeană: Dreamtech a furnizat exclusiv modulul de recunoaștere a amprentelor Samsung Galaxy Z Flip

Potrivit mass-media coreene Thelec, Dreamtech a declarat recent că au furnizat exclusiv seria Galaxy Z Flip de la Samsung un modul de recunoaștere electrostatic a amprentelor digitale.


Se raportează că Dreamtech a ajuns la un acord de furnizare cu Samsung Electronics încă din 2016 și a furnizat în exclusivitate un modul de recunoaștere a amprentelor capacitive similare cu Galaxy Fold în 2019.

Conform rapoartelor anterioare, Dreamtech s-a extins în 2019, prin achiziționarea companiei de module de camere Namuga și a câștigat un punct de vedere în activitatea modulelor optice FoD dominate în prezent de Partron și MCNEX. În plus, Dreamtech este implicată și în domeniul tehnologiei 3D. Pe lângă smartphone-uri, Dreamtech oferă și module de recunoaștere a amprentelor pentru hard disk-urile mobile și încuietorile ușilor. Compania a fost listată la bursa din Coreea în martie 2019, iar obiectivul său pe termen lung este de a deveni o companie ODM globală prin extinderea capacității de producție a bazelor sale de producție din China și Vietnam.

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADĂUGA: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.