Intel suspendă programul de răscumpărare a acțiunilor de 20 de miliarde de dolari! Avertizare timpurie a impactului COVID-19

Potrivit Reuters, Intel a anunțat marți că va suspenda programele de răscumpărare a acțiunilor. Acesta a avertizat, de asemenea, că noua pandemie de coronavirus ar putea avea un impact substanțial asupra activității sale, chiar dacă instalația sa încă funcționează.

În plus, Intel a spus într-un document că suspendarea răscumpărării de acțiuni nu va afecta plățile cu dividende.

Se înțelege că Intel a spus în octombrie 2019 că va cumpăra acțiuni în valoare de 20 de miliarde USD în următoarele 15-18 luni. Compania a achiziționat aproximativ 7,6 miliarde USD în acțiuni în al patrulea trimestru al anului trecut și în primul trimestru al acestui an.


Și acum programul de răscumpărare a stocurilor companiei este blocat, ceea ce înseamnă că impactul noii epidemii de pneumonie coroană poate fi mult mai mult decât se aștepta. Recent, numărul de cazuri confirmate în Europa și Statele Unite continuă să crească, iar OMS susține chiar că Statele Unite pot deveni epicentrul epidemiei globale. Dacă epidemia nu este controlată eficient pe termen scurt, vor exista multe incertitudini în viitor.

Raportul a subliniat că, înainte ca Intel să ia această decizie, marile companii americane, inclusiv operatorii de telecomunicații AT&T și Boeing, au anunțat toate planurile similare săptămâna trecută pe motive de îngrijorare a coronavirusului.

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADĂUGA: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.