Global Foundries: 22FDX mai mult de 50% din casetă sunt de la clienți chinezi

La cel de-al șaptelea Forum FD-SOI din Shanghai, desfășurat pe 16 septembrie 2019, Americo Lemos, vicepreședinte senior al Global Foundries, a subliniat că piața IoT cu creștere rapidă va aduce oportunități enorme de dezvoltare pentru FD-SOI. Procesul SOI va oferi, de asemenea, o soluție mai sigură de putere și mai sigură pentru industria IoT.

De exemplu, în multe segmente de piață precum Internet of Things și drone, FD-SOI are un loc imens pentru dezvoltare. În același timp, odată cu cererea de capacități de comunicare pe aceste piețe, RF-SOI are o dezvoltare bună și pe piața 5G / 4G. Potrivit Americo Lemos, RF-SOI a livrat peste 50 de miliarde de bucăți, iar IP-ul are 285. Unul.

În plus, Americo Lemos a mai spus că procesul FD-SOI s-a dezvoltat bine pe piața chineză. În 2019, mai mult de 50% din casetele 22FDX erau de la clienți chinezi, iar numărul a crescut semnificativ și în comparație cu anul 2018.

În cele din urmă, Americo Lemos a subliniat că, deși Global Foundries a fost pe drumul către transformarea afacerilor în ultimii doi ani, există multe schimbări strategice bazate pe structura și beneficiile optimizate, dar sprijinul pentru FD-SOI și construcția ecosistemului nu va fi Stop.

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADĂUGA: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.