Conducerea tehnologiei MEMS RF! Qorvo anunță că a achiziționat Cavendish Kinetics

Pe 8 octombrie, furnizorul de soluții RF Qorvo a anunțat că a achiziționat Cavendish Kinetics, cel mai important furnizor de RF de înaltă performanță din lume, iar echipa sa va continua să promoveze aplicarea tehnologiei RF MEMS (RF Micro Electro Mechanical Systems) în linia de produse Qorvo . Și transformați această tehnologie într-o producție de volum mare pentru dispozitive mobile și alte piețe.

Eric Creviston, președintele Diviziei de produse mobile Qorvo, a declarat: "Achiziția companiei Cavendish Kinetics ne permite să consolidăm leadershipul de piață al Qorvo în reglarea antenelor. Câțiva dintre cei mai importanți furnizori de smartphone-uri din lume au confirmat că antenele pot fi îmbunătățite în mod semnificativ cu ajutorul MEMS RF de la Cavendish Kinetics tehnologie. Performanță, inclusiv pierderi reduse și liniaritate crescută, Qorvo va fi optimizat și extins pe baza inițială a companiei și aplicat la alte aplicații, cum ar fi infrastructura și apărarea. "

Se înțelege că RF MEMS este un produs RF procesat prin tehnologia MEMS. Tehnologia RF-MEMS permite o înaltă integrare cu MMIC-urile, făcând posibilă crearea unui nucleu integrat în sistem (SOC) care să integreze colectarea, procesarea, transmisia, procesarea și execuția informațiilor. Conform conceptului de tehnologie microelectronică, aceasta nu poate produce numai producție la nivel de plafon, producție de lot, dar are și avantajele prețului redus, dimensiunilor mici, greutate ușoară și fiabilitate ridicată.

Dispozitivele MEMS RF sunt utilizate pentru a regla antenele smartphone-ului principal și diversității în benzile joase, medii și înalte pentru a produce semnale mai puternice și rate de date mai rapide. RF MEMS maximizează performanța cu un factor Q excelent, liniaritate îmbunătățită și o pierdere de inserție extrem de mică, ceea ce oferă un potențial mare de performanță îmbunătățită a sistemului 4G și 5G.

Începând cu 2015, Qorvo a fost principalul investitor strategic al Cavendish Kinetics. Qorvo va furniza mai multe detalii despre tranzacția Cavendish Kinetics în cadrul celei de-a doua trimestri a conferinței de apeluri în anul FY 2020.

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADĂUGA: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.