Dialog Semiconductor pentru a achiziționa Adesto pentru a extinde activitatea de piață IIoT și pentru a ajuta automatizarea industrială

Din înțelegerea oficială a Dialog Semiconductor, Dialog Semiconductor, un furnizor de gestionare a energiei integrate, încărcare, conversie de putere AC / DC, tehnologie Wi-Fi și Bluetooth cu consum redus de energie și Adesto Technologies Corporation (Adesto), a anunțat astăzi că cele două părți au semnat un acord final Dialog va achiziționa toate acțiunile restante ale Adesto.

Dialog a spus că achiziția Adesto va accelera expansiunea Dialogului pe piața în creștere a IIoT, va ajuta clădirile inteligente și automatizarea industrială (Industry 4.0) și va conduce perfect conectivitatea cloud.

Combinația dintre Dialog și Adesto va aduce, de asemenea, portofolii de produse complementare la vânzarea încrucișată a unei baze de clienți largi care servește aplicații în creștere pe piața industrială.

Se înțelege că Adesto este un furnizor principal de circuite integrate inovatoare personalizate (CI) și sisteme integrate în piața Internet Internet of Things (IIoT). Sediul central este situat în Santa Clara, California, având aproximativ 270 de angajați. Industria sa inteligentă de automatizări pentru clădiri Portofoliul de soluții este un complement foarte bun pentru portofoliul de producție Dialog. Soluțiile Adesto sunt vândute pe piața industrială, de consum, medicală și comunicații.

Dr. Jalal Bagherli, CEO Dialog Semiconductor, a declarat: "Această achiziție ne va îmbunătăți în mod durabil poziția pe piața IoT industrială. Soluțiile de conectivitate Adesto și produsele extrem de optimizate pentru construcții și automatizări industriale au capacități puternice care se completează perfect reciproc. Și avem ne-a extins portofoliul de produse industriale IoT pe care l-am achiziționat în urma achiziției noastre recente de Creative Chips. Relațiile profunde cu clienții Adesto, expertiza completă în tehnologia sistemului și know-how-ul vor aduce o valoare mai mare clienților Dialog ".

Narbeh Derhacobian, CEO Adesto, a declarat: "Combinând Dialog și cele mai bune tehnologii ale industriei Adesto, vom crea soluții unice IIoT pentru lumea din ce în ce mai conectată azi. Suntem foarte încântați să vă alăturăm Dialogului, ceea ce va oferi comunității noastre baza de clienți aduce mai mult valoare. "

Dialog a spus că, după finalizarea achiziției, este de așteptat să obțină veniturile pe acțiune Dialog în acțiune (EPS) în primul an calendaristic. Și în primul an calendaristic după finalizarea achiziției, este de așteptat ca compania combinată să realizeze o sinergie a costurilor anuale de aproximativ 20 de milioane USD.

Adesto se așteaptă la venituri de aproximativ 118 milioane USD în anul fiscal 2019 și se așteaptă să continue creșterea veniturilor în următorii ani.

Prețurile celor două companii sunt combinate în următoarele domenii:

• Va extinde puterea Dialog în domeniul IIoT, prin combinarea soluțiilor de conectivitate industrială, a contoarelor inteligente și a soluțiilor de automatizare a clădirilor, pentru a obține peste 5.000 de companii clienți, majoritatea fiind clienți noi pentru Dialog.

• Portofoliul de produse fără fir al Dialogului (BLE, Wi-Fi) va completa portofoliul de conectivitate prin cablu industrial Adesto și va servi mai bine aplicațiile industriale inteligente. Conectivitatea cloud aduce în plus avantaje diferențiate pentru soluțiile industriale existente ale Dialog.

• Produsele de stocare dedicate de consum redus de la Adesto sunt combinate cu tehnologia de conectivitate wireless BLE și Wi-Fi a Dialog și cu CI-urile audio True Wireless Stereo (TWS), pentru a atinge caracteristicile de uzură, căști inteligente și alte soluții de sistem IoT.

• Deblocați creșterea viitoare pe piața automobilelor, folosind procesele de producție și testare mature ale Dialog, pentru a împuternici produsele de stocare dedicate Adesto. În plus, aceste produse sunt vizate câmpului în curs de dezvoltare rapidă al inteligenței artificiale (AI).

• S-au adăugat capabilități de inginerie și scara de proiectare la Dialog și s-au extins și mai mult activitatea IC IC personalizată a Dialogului, făcând Dialog unul dintre cei mai mari furnizori de semiconductor cu semnal mixt analog.

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADĂUGA: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.