Accelerați dezvoltarea comunicațiilor RF 5G! Cadence finalizează achiziția filialei National Instruments AWR

Astăzi (16), Kaideng Electronics (Cadence, SUA) a anunțat că a finalizat achiziția AWR Corporation, o filială a National Instruments. Tehnologia și talentul AWR Corporation vor avansa dezvoltarea Cadence în comunicațiile RF 5G și vor susține inovația sistemului de pe piața aerospațială și de apărare, auto și wireless.

Încă din decembrie anul trecut, Kaiden Electronics și NI au anunțat împreună că au ajuns la un acord final cu privire la intenția Cadence de a achiziționa AWR Corporation.

Se înțelege că AWR este o filială deținută integral de NI. AWR este un furnizor important de tehnologie software de frecvență înaltă frecvență EDA. Produsele sale sunt utilizate pentru proiectarea componentelor și sistemelor RF și de înaltă frecvență în industriile semiconductorului, aerospațialului, apărării, comunicațiilor și echipamentelor de testare.

După achiziție, echipa profesională de talent RF a AWR se va alătura și lui Cadence. În același timp, Cadence și NI au ajuns la un acord de cooperare strategică pentru aprofundarea cooperării și promovarea inovării în sistemele electronice în domeniul comunicațiilor.

Software-ul AWR ajută inginerii cu microunde și RF să proiecteze produse wireless pentru aplicații RF complexe de înaltă frecvență. Tehnologia este potrivită pentru domeniile de comunicații, aerospațial și de apărare, semiconductori, computere și electronice de consum și poate ajuta clienții să accelereze proiectarea sistemului și ciclurile de dezvoltare a produselor, reducând mult timpul de la concept până la producție.

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADĂUGA: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.