Xiaolong de a doua generație a AMD a intrat oficial pe piața chineză și a colaborat cu TSMC pentru o bună stocare.

În urmă cu două luni, AMD a lansat o linie completă de produse de 7 nm la San Francisco, inclusiv primul cip de server X86 7nm din lume - procesorul de server EPYC (Xiaolong) din a doua generație (denumit Roma), cu tehnologie de proces lider, industria numărului maxim de nucleele și indicatorii de performanță a peste 100 de recorduri mondiale sunt ca și cum ar fi aruncat un blockbuster în industrie.

Astăzi a avut loc la Beijing Summit pentru partenerii AMD Greater China. De asemenea, AMD a anunțat oficial că procesorul de server EPYC Xiaolong de a doua generație va intra pe piața chineză. De asemenea, Tencent, Hewlett-Packard, Xinhua III, Lenovo și alți parteneri au introdus cipul său de a doua generație EPYC Xiaolong. Produse server și exemple de aplicație.

Scott Aylor, vicepreședinte și director general al soluțiilor pentru centrele de date la AMD, a declarat într-un interviu pentru Ji Wei.com că China este cea mai activă piață pentru inovare, alături de noi tehnologii, cum ar fi date mari, AI, 5G și plăți mobile. Noi aplicații, cum ar fi video, continuă să apară. În activitatea centrelor de date, performanța cea mai evidentă este setea de putere de calcul.

În același timp, el a spus că clienții devin tot mai „deștepți”. Din trecut, aceștia au acordat atenție doar câtor mașini au cumpărat, la cât de multă energie este necesară pe watt astăzi și au o atenție sporită la conservarea energiei și la reducerea emisiilor. În aceste privințe, cipul de server EPYC Xiaolong de a doua generație poate oferi un suport bun clienților chinezi.

În ceea ce privește TSMC, se spune că capacitatea de 7 nm a TSMC este deja plină și va afecta aprovizionarea cu produse AMD. Scott Aylor a spus că cererea de pe piață a produselor de proces 7nm este un fapt incontestabil. Datele AMD pentru TSMC Produsele centrale și ale PC-ului înseamnă, de asemenea, o cotă de piață nouă, astfel încât AMD a fost întotdeauna bine susținută, iar produsele de cipuri de server pot asigura o aprovizionare adecvată.

Scott Aylor a spus că, de la revenirea în activitatea centrelor de date în 2015, AMD a continuat să promoveze iterarea produselor și evoluția înainte dezvoltând o foaie de parcurs tehnologică clară și capacități de execuție puternice, construind în același timp un ecosistem și câștigând mai mulți clienți. Pe baza asigurării îmbunătățirii continue a performanței produsului, vom menține un suport stabil al liniei de produse printr-o stocare suficientă și vom recâștiga încrederea clienților din perspectiva integrității.

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADĂUGA: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.