Capacitatea de 7 nanometri este aproape plină! Veniturile TSMC în luna iulie au crescut cu 14% de la an la an, impulsul al treilea trimestru este puternic

Core Technology News, turnerie de plafonă TSMC (12) a anunțat venituri din iulie de 84.758 miliarde de dolari Taiwan (aceeași unitate), o scădere cu 1,3% pe lună, o creștere anuală de 14%, a doua cea mai mare performanță lunară în acest an. Veniturile acumulate din ianuarie până în iulie au fost de 544.461 miliarde de yuani, în scădere cu 2% față de an.

În așteptarea celui de-al treilea trimestru, se estimează că veniturile TSMC se vor încadra între 282 și 185,85 miliarde de yuani, o creștere de 18% în trimestru. Este optimist faptul că smartphone-urile vor intra în sezonul de vârf al livrărilor, iar 5G, cererea de calcul de mare viteză va începe, iar capacitatea de 7 nanometri va fi aproape plină. Este principalul moment de creștere din a doua jumătate a anului.

Ca răspuns la evoluția proceselor avansate, președintele Wei Zhejia a subliniat că procesul îmbunătățit de 7 nanometri a fost produs în masă. Se preconizează creșterea volumului în trimestrul al treilea. Cererea pentru fiecare platformă este puternică până anul viitor. Procesul îmbunătățit total de 7 nanometri și 7 nanometri va contribui la TSMC 25 în acest an. % venituri.

În ceea ce privește prognoza de 6 nm, proiectarea va fi finalizată în a doua jumătate a anului viitor, iar al patrulea trimestru al anului viitor va fi produs în masă; 5nm va beneficia de 5G în avans și o cerere puternică și va accelera producția în masă în prima jumătate a anului viitor.

În ceea ce privește inventarul clienților, Wei Zhejia a dezvăluit că clienții de design IC vor continua să se degradeze în trimestrul doi și vor relua sezonul în a doua jumătate a anului; în ceea ce privește inventarul companiei, acestea sunt optimiste în a doua jumătate a anului, iar nivelul și zilele de inventar vor scădea simultan în trimestrul al treilea. Și convertit în venituri.

În ceea ce privește cheltuielile de capital, Wei Zhejia a declarat că, pentru a răspunde cererii puternice a clienților în cadrul dezvoltării accelerate a 5G, cheltuielile de capital anuale vor crește de la 10-11 miliarde de dolari precedenți. Cifrele detaliate vor fi anunțate în raportul financiar din octombrie.

E-mail: Info@ariat-tech.com HK TEL: +00 852-30522540 ADĂUGA: Plat / Rm A17 9 / F, Silvercorp International Turnul 707-713 Nathan Road Mongkok, Hong Kong.