(Prelucrarea TSMC, cea mai mare fabrică de design IC din Coreea de Sud intră oficial pe piața MCU

Conform rapoartelor mass-media coreene, persoanele din interiorul industriei au dezvăluit în data de 19 că microcontrolerul bazat pe ARM Cortex-M3 (MCU), dezvoltat de Silicon Works, filiala de design IC a Grupului LG, Silicon Works, va intra în comercializare în 2019. Acest lucru marchează intrarea oficială a companiei. pe piața digitală a semiconductorilor.


Se raportează că Silicon Works a fost achiziționată de LG Group în 2014. De atunci, Grupul LG a integrat facilitățile de design de cip ale LG Electronics și LG Display în această companie.

Produsele MCU din Silicon Works vor fi produse de TSMC și apoi vândute la divizia de electrocasnice LG Electronics. În prezent, divizia de aparate folosea MCU-uri produse de Toshiba și Panasonic în Japonia.

Un observator al industriei a menționat: "Silicon Works a declarat că va crește veniturile prin țintirea electrocasnicelor sub LG Electronics".

În prezent, principala sursă de venit a Silicon Works este afișarea, iar DDI pentru panourile LCD și OLED reprezintă 80% din veniturile sale totale. De menționat este faptul că LG Display este unul dintre principalii săi clienți, dar clienții săi sunt din ce în ce mai diversificați.

În plus, raportul a subliniat, de asemenea, că cel mai mare producător de design IC din Coreea de Sud dezvoltă produse MCU bazate pe nucleul ARM Cortex-M4, iar M4 poate fi utilizat ca o componentă cheie a tuturor echipamentelor pentru motoare.

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADĂUGA: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.