ST8500 Modem programabil PLC SoC

Image of STMicroelectronics logo

ST8500 Modem programabil PLC SoC

Sistemul programabil "STMicroelectronics" pe cip (SoC) este proiectat pentru a suporta toate standardele principale de comunicații de linie de alimentare (PLC)

STMicroelectronics "ST8500 PLC modemul SoC este conceput pentru a îndeplini cerințele asociate cu complexitatea sistemelor inteligente de energie. Rețelele de rețele inteligente ale viitorului trebuie să fie multilaterale și multidimensionale pentru a face față complexității sistemelor inteligente de energie cu comunicații bidirecționale și schimbul de energie între furnizori și consumatori, conectând sursele regenerabile de mare viteză la rețelele electrice naționale și piețe. ST8500 este un programator PLC complet programabil SoC capabil să ruleze orice protocol PLC în banda de frecvență de până la 500 kHz. Arhitectura dispozitivului a fost proiectată pentru a viza aplicațiile CENELEC EN50065, FCC și ARIB compatibile cu toate standardele majore ale protocolului PLC, cum ar fi ITU G.9904 (PRIME), ITU G.9903 (G3-PLC®) și multe alte posibile protocoale PLC specificații și evoluții.

Caracteristici
  • Moduri multiple de securitate pentru a satisface cele mai stricte cerințe din punctul de vedere al securității datelor
  • Intervalul de temperatură operațional de până la 105 ° C, potrivit pentru aplicații critice
  • Pachet QFN amprentă mică pentru aplicații compacte și rentabile
  • Ora reală programabilă în totalitate
  • Consum redus de energie
  • Suport pentru lățime de bandă de 500 kHz

E-mail: Info@ariat-tech.com HK TEL: +00 852-30522540 ADĂUGA: Plat / Rm A17 9 / F, Silvercorp International Turnul 707-713 Nathan Road Mongkok, Hong Kong.