Seria fotoelectrică Seria PD30

Image of Carlo Gavazzi's Logo

Seria fotoelectrică Seria PD30

Senzorii fotoelectrici miniaturali ai Carlo Gavazzi sunt de înaltă performanță într-un pachet compact

Familia de senzori Carlo Gavazzi PD30 combină abilitățile excelente de detectare cu un design compact de carcasă optimizat. Dispunând de o dimensiune de numai 10,8 mm x 20 mm x 30 mm, respectă standardele industriale internaționale. În plus, familia PD30 acoperă o gamă largă de principii de detectare pentru a se potrivi cerințelor practic oricărei aplicații: reflexie difuză, suprimare de fundal, retroreflexie cu sau fără polarizare, chiar și pentru obiecte transparente, precum și prin fascicul. Acești senzori PD30 sunt eminamente potriviți pentru aplicații în care economisirea spațiului și o mare precizie în detectare sunt de o importanță vitală.

PD30 din oțel inoxidabil

Proiectat pentru medii dure sau igienice. Oțelul inoxidabil AISI316L și materialele plastice de înaltă calitate, cum ar fi etanșările PEEK, PPSU și PES ale FKM, garantează o rezistență mecanică remarcabilă. Certificatele IP69K și Ecolab.

PD30 Advanced

Reglarea sensibilității este accesibilă și flexibilă datorită funcțiilor de învățare la predare și la distanță. Utilizând telecomanda, operatorul poate seta senzorul de la un PLC. Printre alte funcții se numără avertizarea împotriva prafului și intrarea în modul silențios, care asigură detectarea rapidă a defecțiunilor senzorilor și evitarea timpilor de întrerupere.

PD30 Basic

Familia de bază prezintă o serie de senzori de uz general: economic și foarte eficient. Aceste senzori dispun de un potențiometru de sus sau de spate pentru ajustarea sensibilității, precum și suprimarea fundalului (BGS) pe baza unui nou principiu de detectare, PointSpot, care mărește distanța de detectare (200 mm) și îmbunătățește precizia de detectare a diferitelor culori.

Caracteristici
  • Design superior al carcasei: inox sau ABS-PMMA
  • Conceput conform directivei RoHS
  • Performanță ridicată EMC
  • Configurare simplă
  • Avertizare preventivă / diagnosticare (PD30 Advanced)
  • Conector M8 sau opțiune de cablu cu 4 fire
Vezi mai mult

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ADĂUGA: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.